štvrtok 1. decembra 2016

Hadica c 52

Musí se potom nějak nastavit, nebo se nastaví samy? Námi dodané výrobky jsou výhradně určeny k použití v souladu s jejich určením. Namontování smí provádět pouze vyškolený odborný personál.


Zdarec Všem, už někdo měnil výřivé klapky ,u nich je problém , že začínají prosakovat a sada na repasy se nedělá. Bohužel v AutoKelly jsou k . Poruchu klapek poté již nebudete nikdy řešit.

Chcel som sa spytat ci ma novsia generacia 156-ky 1. JTDm 16V 1Kw vírivé klapky (Swirl Flaps) ked ano kde ich najdem v tom sacom potrubi? Minimálně s faceliftem to bude jiný. Je pak trochu odlišné sání a odlučovač oleje pod ním. Jestli chceš mít 1 jistotu sundej sání a podívej se jak jsou na tom i . Auto jsem provozoval dlouho bez virivych klapek, coz . Cistil som to tak ze nakopnuty stary vysavac a pomaly som oskrabaval.


Potom este zo vzduchom som prefukal a zas povysaval.

Všechny vás zdravím, v dnešním dlouhém videu se podívám na strašáka všech uživatelů aut s vířivými klapkami. Zaslechl jsem, že u tohoto motoru tj. Už pár měsíců mě trápí nefunkční vířivé klapky. Auto má vyšší spotřebu paliva ( klapky se chovají schizofrenně).


Někdy je spotřeba normální jedu po jižní spojce. Já se obávám, že ty klapky fungují přesně obráceně. Na Opelclub Renbau tohle už vysvětloval Yper, dávám mu za pravdu, i když většina teorií tvrdí opak.


Fits on: Všechny diesel verze s vírivými . Při poslední akci DPF off jsme opět viděli, že vířivé klapky po 150kkm jsou u 1. V vychozené v ovládacím táhle, pokud nemají plastové sání, . V okolí táhla děsně sákne olej. Tedy dobré jen v tom, že neni nutne investovat do nových klapek. Viřivé klapky motoru - Obsah fóra. Táhlo vířivých klapek D- Obsah fóra. XC - Dvířivé klapky - Obsah fóra.


BMW-Zrepasovane-sani-Virive-klapky-4-. Klapky vzhledem ke stáří, nájezdu a stavu.

Sady na zaslepeni klapek se nabizi na bmw, japonce, proc? Myslím, že vířivé klapky jsou tam také od toho, . Pro podporu tvorby směsi uvnitř spalovacího prostoru jsou v sacím potrubí umístěny nastavitelné vířivé klapky. V závislosti na provozním režimu vytvářejí . Zdravím všechny, řešil už někdo klepání vířivích klape ? Myslel jsem, že budu jeden z mála komu to dělá, ale měl jsem . Karlovy Vary, inzerce, prodám Nabízím zrepasované sání pro vozy BMW s naftovým . Ale ty vířivé klapky jsou nepříjemnost - to nepopírám.


Narozdíl od autora odpovědi se domnívám, že nejlepšími motory pro Mondeo po všech . Cau chlapi chci se zeptat jestli pokud auto hlasi chybu klapek jestli je nejak omezeny vykon. Doporučuju to zkontrolovat, i u aut, které podle specifikace neměla . Vířivé klapky - E- Fórum - BMW klub. První ročníky trpěly na urvané vířivé klapky v sání (swirl klapky), které pak motor nasál, a destrukce pak byla dílem okamžiku. Nové sací potrubí podobnými . Sériové vířivé klapky slouží k optimalizaci proudění vzduchu při nejnižších otáčkách, při úpravách se však stávají restriktivními, tuto restrikci ještě dále zvyšuje . Jako by ten plast vždy po asi letech provozu zkřehnul a prasknul.


Vstávání mi trvá baterky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky