nedeľa 4. decembra 2016

Rucna pumpa

Ručné pumpy sú klasickým čerpadlom pre dopravu vody zo studní. Ponúkame pumpy na vodu v obľúbenom štandardnom prevedení, originálny nostalgický . NP sa montujú ak nie je prístup k zdroju el. Pracovný piest je umiestnený priamo . V katalógu nemáme podrobnejšie informácie pumpa ručná np75.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.

Manipulácia s veľkými fľašami s vodou môže byť náročná a nepohodlná. Dávkovanie obľúbeného nápoja vám uľahčí táto ručná pumpa. Pákové ručné pumpy nákup a rezervácia v OBI.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! Veľkoobchod a maloobcho Kúpeľňové štúdio, Krby a pece, Plyn, voda, kúrenie. Bezplatná inzercia, rucna pumpa predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk. Súčasťou výrobku sú rôzne adaptéry (trysky) pre rôzne ventilyTextilný obal je súčasťou výrobkuHmotnosť: kg.

Nachádzate sa v hlavnej kategórii AUTODOPLNKY, pre upresnenie výberu zvolne požadovanú podkategóriu z rozbalovacieho zoznamu VĽAVO. NP Nostalgia je konštrukčne zhodné so základným prevedením NP 75. Vonkajšie tvary odliatkov z šedej liatiny sú . Pumpa ručná dvojčinná DOUBLE QUICK 1. Má spojovacie trysky, ktoré pasujú na malé, stredné aj veľké nafukovacie ventily.


Nakupujete ako neprihlásený užívateľ. Preklad „ ručná pumpa “ zo slovenčiny do nemčiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. Komplet s výstupnou a sacou hadicou. Ručná sacia pumpa na vodu, vyrobená z plastu.


Sacia hadica je pripevnená na . Pre pohodlnejšie dofúknutie možno prepnúť na jednočinnú pumpu. Určená na čerpanie olejov do viskozity max. SAE 5 vykurovacieho oleja,nafty, petroleja,nemrznúcej zmesi, samomazacích neagresívnych látok.


Nafukovanie aj vyfukovanie vecí . Súčastne nachádzajú využitie nielen ako . Preložiť slovo „ ručná pumpa “ zo slovenčiny do ruštiny.

Ak doma pijete vodu z veľkých fliaš, tak si oddnes môžete šetriť chrbát a ušetriť si ich zdvíhanie pri každom plnení pohára alebo menšej fľaše vďaka našej . Vysoko kvalitná pumpa s tlakomerom. Koniec vybavený dvoma otvormi pre ventily s rôznymi . Celkom k náhľadu obrázkov. Ručná pumpa pre nafukovanie a vyfukovanie. Izopress Easy ručná pumpa so spojkou GEKA na cementové materiály. Záhrada online od Merkury Market.


Predávame záhradný nábytok, záhradné osvetlenie a záhradnú architektúru. Veľký výber záhradnej techniky, náradia, . Pred par mesiacmi sme dokupili pozemok a na nom niekedy bola ručná pumpa cca 3-4m , rukoveť bola polamaná a tak sa pumpa . Ručné čerpadlo s kľukou je určené na čerpanie paliva a olejov. Parametre: - objem na jeden cyklus: cm3.


Jednočinná ručná pumpa Panenka Rafter je veľmi výkonná a odolná pumpa pre fúkanie raftov a veľkých nafukovacích lodí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky