streda 28. decembra 2016

Sanita jika

Tradičný výrobca a predajca sanitárnej keramiky a kúpeľňového vybavenia. Internetové kotlové a kúpeľňové štúdio. Nově v sortimentu obklady a dlažby. Dnes jsou české produkty JIKA vyráběny ve dvou závodech - v . Lyra Plus - pohodlná a komfortní koupelna bez ohledu na prostor.


I ta nejmenší koupelna může být útulná a účelně vybavená. Specializovaný internetový obchod a vzorkovna s koupelnovým vybavením přední české značky JIKA. Značka JIKA je díky kvalitě, širokému sortimentu a . Závěsné WC s hlubokým splachováním. A reference point for design, technology and sustainable development. Catalog and online store bathrooms and toilets.


Model: knihovna obsahuje modely sanitarní keramiky Jika. Typ objektu knihovny: modelový . KERAMICKÉ OBKLADY A DLAŽBY, KOUPELNOVÉ VYBAVENÍ a NÁBYTEK. Dlhoročný predajca stavebnín a potrieb pre stavebníkov. Pozor: ke každému klozetu je potřeba objednat sedátko s poklopem zvlášť.


JIKA WC sedátko s poklopem pro závěsné klozety JIKA LYRA. Nabízíme prodej komponent a výrobků z oboru topení, solárního ohřevu, vodovodních instalací, sanity a vybavení koupelen. Dostupnosť: Skladom u dodávateľa (expedícia do dní). Jika Tigo bočný panel pre vaňu. Outlet v Praze, Poděbradská ulicepřijeďte se k nám podívat.


Nakupujte produkty za výhodné ceny. Nabízíme kompletní sortiment tohoto předního českého výrobce sanitárního vybavení. Nový nábytek v provedení dub, . JIKA kombi stojící LYRA PLUS bílý vodorovný odpa s napouštěním ze strany. JIKA - Akrylátová vana Lyra v rozměru 170xje uživatelsky rozšířená a tvarovaná. Je vyrobena ze 1 akrylátového.


Sprchovacie kúty a masážne boxy. V tejto kategórii sa nenachádzajú žiadne produkty. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Výrobky JIKA máme vystavené na predajni a poskytujeme aj poradenstvo! Můžete vybírat z mnoha typů umyvadel, toalet, bidetů i dalších výrobků, včetně bezbariérových . A1BmrkNz4KUC - Preložiť túto stránku 2. Sanita memiliki album prangko. Anda benar-benar mencintai aroma lemon atau jeruk purut seperti saya.


JIKA NÁHRADNÍ DÍLY - nabídka náhradních dílů na výrobky značky JIKA. Nabídka obsahuje: náhradní ventily do kombi WC klozetů, náhradní tlačítka, náhradní .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky