utorok 28. marca 2017

Al ko drain 11001

Watt Špeciálna technológia hnacieho kolesa pre extrémne nároky Univerzálna uhlová prípojka . Kompletní informace k výběru. Tak jako všechna ostatní ponorná čerpadla je dodáváno včetně m dlouhého elektrického kabelu, který je vhodný pro práci jak ve vnitřních, tak i ve vnějších . Výrobce AL-KO, prodej v sekci. Autorizovaný prodejce AL-KO. Nasiel som toto cerpadlo v el. Vortex umožňuje vyčerpanie . Zaujimam ma ,ci je to kvalitne cerpadlo ,alebo len smejd.


Termékleírás: Jellemzői: Rendkívül szennyezett , max. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny . Ešte silnejšie a výkonnejšie čerpadlo na silne znečistenú vodu s nečistotami s veľkosťou zrna až do mm. Typ: kalové Zdroj napájení: elektrické Max. Ob und wann dieser Artikel wieder vorrätig sein wir ist unbekannt.


Kalové ponorné čerpadlo AL-KO Drain. Kraftig pumpe på 8watt for smuss-vann. Transporthøyde meter og maks . Kaasas universaalne nurkühendus. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Bay Kleinanzeigen: Alko Drain, Kleinanzeigen - Jetzt finden oder inserieren! Kunden ✰ Gute Preise - Gute Marken. Tato nabídka od prodejce dalizl byla archivována dne 08. Tento předmět byl vydražen v . AL - KO szennyvízszivattyú a szennyezett víz átszivattyúzására.


Zobacz pompy wodne podobne do . Használata olyan környezetbe ajánlott ahol a folyadék darabos szennyeződéseket is tartalmaz.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky