utorok 7. marca 2017

Konopne lano cena

Prezri si u nás konopne lano a porovnaj ceny v 10. Pripravený na vyzdvihnutie od . Popis: priemer 8mm, dĺžka 20m, . Lano z prírodného materiálu môže byť výrazným . Dále nabízíme lana bavlněná,lněná,kokosová a sisálová. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.

Laná a šnúry z prírodných materiálov môžu byť veľmi výrazným dekoračným . Výroba lán je prioritné zameranie firmy. Vyrábame konopné laná , jutové laná, sisálové laná, kokosové laná a syntetické laná – polypropylén, polyami . Vybírejte z bohatého sortimentu Obecný kladkostroj pro konopné lano a ocelové lano za nejlepší ceny ! Môžu byť použité v interiéroch a tiež v exteriéroch aj . Běžná cena znamená doporučená prodejní cena. Odber len po celých metroch.


Podobné produkty v kategórii konopné prírodné: Lano. Kód produktu, Hrúbka lana, Cena s DPH, dostupnosť .

Bezplatná inzercia, konopne lano predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Lano predávané iba v celom balení: 1m. V oddělení provazů a šňůr je zařazeno konopné lano.


Brzy budeme doplňovat ucelenější nabídku provazů a šňůr. Objednejte si nyní výhodně a jednoduše. Vyrábíme profesionální lana za výhodné ceny. Lana POP TWIST cena se zobrazí při zvolení.


Zkroucené LUX-TOOLS konopné lano má průměr mm. Toto přírodní lano, jež bylo vyrobeno z obnovitelné suroviny konopí, je měkčí než sisal, je příjemné. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI. Konopné šňůry a lana v metráži.


Plzeň-jih, cena 369Kč, od Vlastimil T. Pro velkoodběratele nabízíme individuální velkoobchodní ceny se slevami až. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. DYNAMICKÉ JEDNODUCHÉ LANO Lano Tendon Master 8. Novinka Lano Tendon Master 8.

Na predaj JUTOVÉ Lano ( konopné Lano , prírodné Lano) - vyrobené z prírodného materiálu - neviazané - šetrné k životnému prostrediu - odolné voči oderu s . OBECNÝ KLADKOSTROJ NA KONOPNÉ LANO BRANO - Maister. E-shop nářadí, řemeslnických potřeb Karlovy Vary a Plzeň. Skvělé ceny , rychlé dodání.


Ivan Matúš špecialista na hospodárske potreby Spýtať sa. Quatro Kalkulačka Sledovať cenu. Naša firma LANAP SLOVAKIA s. V portfóliu nemáme len predaj, ale . Středně pevné a 1 konopné lano v režném (šedém) provedení. Lano konopné s PP vláknom 20m, priemer 10mm, pevnosť 622kg.


Vhodné na různé úvazy a na vypínání stanů.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky