pondelok 13. marca 2017

Stroher dlažba

Ströher – Keraplatte Roccia, Epos glazovaná dlažba. Série: KERAPLATTE ROCCIA Rozměr: 2x 1cm. Stroher Dlazby Schody Balkony . Fasádní obkla dlažba , schodovka, okapnice - to vše nabízí sortiment Ströher. Zboží skladem dodáme do pěti dnů. Rozvoz materiálu po celé ČR.


Německý výrobce tažené keramiky, která se vyznačuje nízkou nasákavostí a dobrou odolností proti popraskání mrazem. Obklady a dlažby značky Ströher. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Venkovní dlažba na schody STRÖHER.


Zkrášlete svou terasu, schodiště, okolí venkovního bazénu, ale také fasádu vašeho domu zajímavými a stylovými venkovními obklady a dlažbou. Sháníte novou dlažbu do koupelny, kuchyně či dalších místností? Chytrý nákup nábytku a dekorací. Prezri si u nás dlazba stroher a porovnaj ceny v 10. Dodejte vaší koupelně, kuchyni, terase i balkónu šmrnc s novými obklady či dlažbou.


Vyberte si jedinečné a kvalitní obklady i dlažbu od prověřených výrobců. Vybrané produkty STRÖHER německé kvality a výroby. DLAŽBA KLINKER TERRA 3PATRIZIERROT OFENBUNT STRÖHER . Nerozhoduje; mat (66); lesk; lappato. Nemecký výrobca dlažby typu klinker a ťahanej dlažby. Obrovský výber zakončovacích prvkov a tvaroviek.


DLAŽBA DO KOUPELNY: v SIKO dlažba nejen do koupelny! Dlažby sú vďaka svojim vlastnostiam . Vhodné pro zahradní i půdní terasy. Vysoká kvalita, tvarová stálost, extrémní odolnost vůči mrazu.


Nabízíme luxusní dlažby na terasu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky