pondelok 24. apríla 2017

Pertlovačka na brzdové trubky

Neuvěřitelně lehká luxusní objímka od kultovního výrobce TUNE. Sedlová objímka TUNE Würger Skyline 3mm, karbon. Jednoduchá objímka s rychloupínákem. Vhodná pro rámy se sedlovou trubkou o průměru 38mm nebo 39mm.


Inzerát Sedlova objímka v okrese Hlavní město Praha, cena 100Kč, od xytop na Sbazar.

BMC seatpost clamp - sedlová objímka SLRpříslušenství BMC sedlová objímka Teammachine SLR01. Filozofií této značky je vyroba odolných a . Hope Seat Clamp sedlová objímka na rychloupínák. Zdravim, mam Sedlovku Ritchey WCS New Carbon, jaka velikost sedlove objímky je k teto vhodna . Podsedlová objímka na rychloupínák je velmi lehká.


MERIDA je optimalizována tak, aby odpovídala všem rámům merida s vnějším průměrem 3mm. Podselová objímka s uchytením pre nosič, 38.

Ultralight sedlová objímka značky PRO. Objímka X-RaceSuperlehká CNC obráběná hliníková objímka s titanovým šroubkem. Všechny HOPE díly jsou vyráběny ve Velké Británii na CNC strojích z nejkvalitnějších materiálů. MAXDouble 3mm imbus černá v našem eshopu za skvělou cenu.


Jsme dodavatel kvalitních sportovních potřeb a potřeb pro cyklisty. Dokonale můžete doladit svoje kolo. Průměr: 38mm Barva: černá Hmotnost: 28g.


Gusset Clench sedlová objímka červená (pro 22). Objímky sedlových trubek všech rozměrů, způsobů zajištění a různých značek. Dvě barvy, černá a stříbrná.


Kategorie: Objímky a RU šrouby. Dostupnost: Na dotaz- zeptejte se. Prohlédněte si cenové nabídky na sedlová objímka ZOOM imbus černá 38mm od obchodů na Zboží.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . CNC technologií - hmotnost: g - červená . Objímka sedlovky Miche s posuvnou vložkou, vhodná pro karbonové rámy.

Za studena kovaná objímka pro karbonové sedlovky v modrém eloxu. Jízdní kola, cyklo e-shop Bikestore. MAX- sedlová objímka Race 39mm imbus černá. Nabízíme sedlová objímka 2bmx z kategorie Objímky za cenu 1Kč. Mohlo by vás zajímat také: objímka . BBB BSP-Thelever sedlová objímka , Rychloupínací objímka pod sedlo.


Ultra-lehká sedlová objímka dostupná ve barvách. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, . Při konstrukci karbonové objímky byla použita nová technologie dvou oddělených pásků. Tato technologie zajišťuje větší stahovanou plochu sedlové trubky a . Dvojitá sedlová objímka MAXurčená pro karbonové rámy a rámy s tenkou stěnou sedlové trubky. KTM sedlová objímka Line QR černá. Barvy: černá, červená, modrá, zlatá, grafitová a stříbrná.


Sedlové objímky pre všetky typy BMX bicyklov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky