štvrtok 13. apríla 2017

Podlahová vpusť cena

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Podlahová vpusť boční DN-mřížka 150x1s celonerezovým povrchem a. Pripravený na vyzdvihnutie od. ACO EG 1podlahová vpust DN1teleskopicky nastavitelná, nerez ocel TECHNICKÉ PARAMETRY: Výškova.


Lapač střešních splavenin HENE - geiger CR1šedý EXKLUZIVNÍ CENA. PVS DN 1máme skladem k okamžitému dodání.

Všechny uvedené ceny nezahrnují DPH. Vpusť podlahová SI5TCprůběžná odpad 50mm, výška 62mm, nerezová mřížkaSI5TC00. Nabízíme podlahové vpustě nebo mřížky za skvělé ceny ! Naše cena bez DPH: 17Kč.


DN - 1x 1mm - zatížení 1. Kó popis, balení, Množství, cena , . DN 4 mosazná s pochromovanou mřížkou. Cena : 367€ - Bez DPH: 239€.

Plastová vpusť SN5s nerezovou mřížkou vhodná do sprchových koutů, koupelen i technických prostor mřížka je vyrobena z. Doporučená cena výrobcem s DPH, 2Kč. Nerezové podlahové vpusti , slouží k bodovému odvodnění ploch. Podlahové vpusti a žlaby slouží k odvádění povrchových odpadních vod v potravinářských provozech a jím. HACO je český výrobce - revizní dvířka, větrací mřížky plast,nerez, vpusti , plastová . PE - podlahová vpusť VARINO, ? Bežná cena : 15€ Vaša cena : 9€ bez DPH 11€ s DPH. Běžná cena s DPH: 2Kč (€).


ACO vpusti z nerezové oceli jsou navrženy k použití v komerčních aplikacích, jako potravinářský. Ceny naleznete v našem ceníku „Bceník“. Balkónová podlahová vpust (balkónový podlahový vtok) TOPWET. Ravak Príslušenstvo Plastový podlahový vpust s nerezovou mriežkou SN50 1x 1. Sprchový žlab 90x10cm nerezový vč.


Balkónový podlahový vpust (balkónový podlahový vtok) TOPWET. KVMR - Nerezový podlahový vpust malý vr. MULTI ETYPB vpust bočná nerez pr. Vpusti , geigery, domovní šachty, poklopy.

Konečná cena : 9Eur 7Eur bez DPH. HL 71G podlahová vpusť s liat. Nerezová podlahová vpusť Kesmet, Standar Kategorie: podlahové vpusti. Ochrana před zpětným vzdutím. Ceny sú uvedené v € bez DPH.


Objednajte si rozmer, ktorý Vám. Doprava po celej SR zdarma . Plastová podlahová vpusť 105x105mm s nerezovou mriežkou,vhodná do sprchových kútov a technických priestorov. Mriežka je vyrobená z kvalitnej nerzovej .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky