utorok 11. apríla 2017

Tlakova pumpa

Pumpa tlaková a podtlaková, Condor Werkzeug - rozsah přetlak: - bar, podtlak:. Zkušební tlaková pumpa Rothenberger RP 50-S. Popis:Pro rychlé a přesné provedení tlakové zkoušky, vhodná rovněž pro naplnění systému menších objemů, . Hledáte pumpa tlakova zkusebni?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.

Přesná zkušební pumpa pro zkoušky vodního potrubí a tlakových nádob do bar (MPa). Základní výbavou instalatéra je kvalitní tlaková pumpa , Rothenberger poskytuje ruční a elektrické tlakové pumpy s různými parametry tlaku, kompaktnosti a . Specializujeme se na dodávku a servis měřicí a kalibrační techniky. U nás naleznete tlakové pumpy. Zesílený nastavitelný kroužek.


Práce i na obtížně přístupných místech. Výkonná, elektrická zkušební tlaková pumpa pro provádění kontroly tlaku a těsnosti v potrubních systémech a nádržích.

Ideální pro plnění solárních zařízení. Praktická: čerpání, testování a odvzdušňování jediným tlačítkem. Ruční mechanická zkušební pumpa. Kompaktní: velmi malé rozměry. Bilge pumpy , vodní pumpy , impellery - Speciální FLOJET čerpadlo pro tryskové mytí.


OEM Hydraulická tlaková pumpa. Vakuovo-tlaková pumpa , využitelná jako zdroj vakua popř. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů tlaková pumpa.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Ručna tlaková pumpa REMS Push - pre tlakové skúšky potrubných systémov. Prezri si u nás tlakova pumpa a porovnaj ceny v 10. Popis ruční zkušební tlakové pumpy s manometrem Rems Push.


Tlaková pumpa - hliníková View larger. Se 4cestným ventilem pro odstraňování usazenin ve výměníku nebo topném okruhu celého . Vše pro autoservisy, pneuservisy a autodílny.

Funkční maketu tlakové pumpy si vyrobíte z 50ml výplachové stříkačky, těla 2ml stříkačky, dvou kusů 8mm. Popis: Pro rychlé a přesné provedení tlakové zkoušky, vhodná rovněž pro naplnění systému menších objemů, široká oblast použití pro sanitární a topenářské . Je vybavena čtyřcestným ventilem, který umožňuje změnu směru . Ručná skúšobná tlaková pumpa. Originální čerpadlo Aquafilter na zvýšení tlaku v reverzní osmóze. Osvědčené, spolehlivé tlaková pumpa pro . Podtlaková - tlaková pumpa s příslušenstvím.


Zařízení pro diagnostiku systémů automobilů, jejichž činnost je založena na tlaku nebo na vakuu. Sada je vybavena příslušenstvím umožňujícím použití v téměř . Domáce elektrické náradie REMS. Kalibrační tlaková pumpa Beamex PGC, rozsah −kPa až ,MPa,.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky