utorok 4. apríla 2017

Predam latrinu

Bezplatná inzercia, predam latrinu predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Predam novu zahradnu latrinu ,ma otvaratlnu zadnu cast,netreba kopat jamu. Výroba latrín, suché wc, latrína , kadibúdka.


Dohodou), predám latrínu kadibúdu suché wc (170), Katarína plechová (50), Drevená latrina. Organizujete akciu vo voľnej prírode? Steny z paluboviek-tatranský profil hrubka 2cm. Ešte v minulom roku som sa svojpomocne pustil do rekonštrukcie staršieho rodinného domu, v ktorom nebola toaleta. Oblíbené inzeráty Moje inzeráty Přidat inzerát.


Panelákoví ľudia už pomaly ani nepoznajú výraz kadibúdka či latrína. Mnohí nemali možnosť stráviť nejaký ten čas v takomto drevenom . Predam alebo vyrobim novu zahradnu latrinu , WC ma otvaratelnu zadnu . Vhodné na záhradku ,chatku ,stavbu. Nepredava niekto latrinu v okoli TT (najlepsie Spacince) za rozumnu cenu?


Predám novú latrinu , prípadne doveziem. Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte predam latrinu wc, inzercia.


Záhradné WC( latrína ) prevedenie v štyroch typoch v zrubovom alebo klasickom profile stien. Zhotovená z tatranského profilu 15mm a hranolov 4x4. Za príplatok domontujem plastový podsedak . Obsah pod latrinou sa potom zakope do zeme predpokladam. Okrem zateplených búd pre psov sa venujem aj výrobe iného záhradného nábytku, ako napríklad suché WC latríny. Je z hobľovaného suchého smrekového dreva a obložené tatr.


Inzercia zdarma pre všetkych. Vložte svoje inzeráty aj vy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Stavebné a stolárske rezivo na strechu (krov) a na šalovanie, drevo - hranoly, fošne, late, dosky. Latrina je uzamykatelna,ma sindlom pokrytu . Latríny na vašu chatu a záhradu za najlepšie ceny, latríny na predaj a kúpu. Bionezymaticke pripravky, baktérie, do žumpy, septiku, sifónu, kompostu.


Bazár kde predáte a kúpite úplne všetko. Suché WC vozíme na chaty, záhrady, stavebné pozemky po celom Slovensku. Latrína je vyrobená z kvalitného dreva – smrek, jedľa. Vŕtaná studňa,Suché WC- Latrína.


Predam drevene latrinys plastovym sedakom,rozmer vyska210cmsirka90cma hlbka100cm pero drazka o hrubke 22mm,moznost dovozuBJ,PO. Predaj chaty v záhradkárskej osade v Stupave pri lese. Na konci záhrady je záhradný domček na náradie a latrína. Keramická WC misa na latrínu - suché WC. Ponúkame na predaj árovú záhradu na rekreačné účely medzi obcami Vyšný čaj a Košická.


Plus latrína a úložný priestor na náradie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky