utorok 26. septembra 2017

Lacna vonkajsia dlazba

Autokozmetika v eshope AUTO KELLY SLOVAKIA, s. GT EGO STICKY MAT protišmyková podložka do auta online. Tuning shop a autodoplnky pre tuning autá , sortiment ktorý inde nenájdete. Táto protišmyková podložka do auta dokonale udrží čokoľvek.


Ideálna do auta napríklad na prístrojovú dosku k odloženiu mobilného . Pprotišmykovú podložku jenoducho dajte na palubnú dosku vášho auta , položte naň váš mobilný telefón, navigáciu a pod. Zaručene zostane na mieste počas . Puzdrá, kryty a obaly na mobilné telefóny. Vlastné sklady, rýchla expedícia objednávky.


Ideálny na telefón, zapaľovač, peniaze, okuliare, peňaženku a pod. Mám na predaj protišmykovú podložku na palubovku zn. Zobrazenie najdôležitejších údajov o aute môžu byť viditeľné už aj na čelnom skle auta a nielen na . Padajú vám veci z palubovky? Nebaví Vás, když jedete autem a nemáte si pořádně kam dát své osobní věci?


Mobil, či klíče Vám na palubní desce stále sklouzávají a . Ideálna pre zabezpečenie vášho mobilného telefónu na palubnej doske v aute. Táto podložka je kompatibilná so všetkými vozidlami. MODECOM Lep-R je vynikajúca protisklzová podložka. Podložka do kufra s protišmykovou funkciou od značky 4cars. Môže byť použitá na takmer akomkoľvek povrchu.


Typ príslušenstva pre GSM úchytka Kompatibilné telefóny Všetky, Farba- čierna Výška mm Šírka mm Hĺbka 1mm Čistá hmotnosť g Hrubá hmotnosť . Môžete na ňu odložiť drobné predmety ako okuliare, mobilný telefón, či pero. Zľava : Skvelý rotačný držiak na mobil do auta vhodný pre väčšinu telefónov alebo alebo viacúčelová podložka s držiakom na GPS navigáciu len za €. Dobrý deň, zaujímam sa o protišmyková podložka na palubnú dosku so znakom. Silicon latex nano podložka Inzerát platí do zmazania. Koniec zbytočnému prehrievaniu notebooku! Chladiaca podložka pod notebook zlepší jeho výkon a zaistí Vám stabilnejšiu prácu s Vašim notebookom!


Univerzálna protišmyková podložka do kufra auta vyrobená z ľahko udržiavateľného polyuretánu, zabraňuje voľnému pohybu predmetov v batožinovom . Rozmery podložky sú 200x210mm. Objednajte si autodoplnky vo veľkoobchode BigBuy, napríklad protišmykovú podložku do auta ! Preložiť slovo „ protišmyková podložka “ zo slovenčiny do angličtiny. Je vyrobená z plastu s odolnými protišmykovými vlastnosťami. Vďaka vacuum efektu drží, je umývateľná.


Vhodná k držaniu vecí v aute , ktoré chcete mať po ruke. Prenosný držiak na palubnú dosku s protišmykovým. Váš užitočný spoločník na cestách autom. Protišmykové podložky na predaj.


Nakladanie, upevňovanie, zabezp. Drobné predmety, ako napríklad kľúče a mince, sa k nej prichytia, takže . Syntetická podložka zabraňující samovolnému sklouzávání předmětů i na šikmých plochách. Velikost 20x21cm, barva černá.


Milión drobností - Veľkoobchod a maloobchod s rozličným tovarom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky