štvrtok 7. septembra 2017

Regulátor tlaku plynu na propan butan

Konštrukcia : guľové kohúty sú plnoprietokové, konštrukcia a výroba podľa . RB Rubinetterie Bresciane Taliansko - špecialista na guľové ventily. Prvá spoločnosť, ktorá začala vyrábať guľové ventily , u ktorých je telo ventilu tvorené dvoma . Použite: Na kontrolu dodávky vzduchu v otvorenej a zatvorenej polohe. Funkcie: Vhodné pre vodu aj vzduch . Pokiaľ nie je uvedené ináč, sú ventily štandardne dvojsmerové a dajú sa namontovať v oboch smeroch.

Inštalácia sa môže robiť s odsunutým vretenom, aby . Guľový ventil s nastaviteľnou montážnou dĺžkou. Vyberte si z našej ponuky guľových ventilov na vodu. V ponuke máme viacero modelov.


Hydroma eshop - hydraulické systémy a hydraulika. Dodávajú sa v rôznych vyhotoveniach ako dvojcestné, trojcestné a multi. Pripojovacie závity môžu byť . Plastové, alebo mechanické PE guľové ventily sa používajú na rozvod pitnej vody TUV, napríklad od vodomernej (vodovodnej) šachty, alebo priemyselnej sfére .

GUĽOVÝ VENTIL DVOJCESTNÝ S VNÚTORNÝM ZÁVITOM GUĽOVÝ VENTIL. Pre teploty média až °C pre priame ventily a od -s prísadami proti . Vysokovýkonné guľové ventily Danfoss sú špeciálne navrhnuté pre systémy CZT, distribučné a prenosové siete, čerpadlá a výmenníkové stanice. Materiál pozinková mosadz alebo nerezová oceľ. Overené milionón krát, okamžite efektívné, jedinečnosť Belimo guľových ventilov aplikované ako zónové-, otvor-zatvor-, change-over -a regulačné ventily. Mini- guľové ventily s nástrčným pripojením.


Various lines for flexible applications. Mini ball valves also with plug connection. Každý bazén obsahuje uzatvárateľné guľové ventily , ktorých počet sa líši podľa typu technológie. Guľové kohúty PROFI s upchávkou PN- PN63. Pri skimmerovom bazéne je prvý guľový ventil na potrubí . V tejto ponuke nájdete uzávery pre guľové ventily s rôznou dĺžkou uzatváracej páky.


Nájdete tu zariadenie pre uzamknutie ventilu po uzavretí, ale aj uzávery, . Automatický ventil 63mm Xclear ABS má robustný cylindr vystužený. Vhodný pre vypúšťanie závlahového potrubia kompresorom. Pri objednávaní guľových ventilov musíte rukoväte objednať ako príslušenstvo.


Môžete si ich objednať podľa prevádzkových možností guľových ventilov : . Hoval prechodové guľové ventily s motorom.

Manuálny dvojcestný guľový ventil : FKM tesnenie vitonového typu maximálny tlak do bar Objedn. Guľový kohút jednodielny s motýlikom. Armatúry, guľové kohúty, ventily.


Prechodové guľové kohúty s prírobovým pripojením. Regulačné guľové ventily sú vhodné najmä pre reguláciu rôznych vykurovacích teplovodných sústav. Tieto ventily sú v prevedení dvojcestné a trojcestné. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie gulove ventily.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. TIEMME guľový ventil , (Vn-Vn), voda.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky