utorok 19. septembra 2017

Sifon na vanu

Investovala do vytvorenia novej výrobnej . Kvalita merania závisí od typu vodomeru – výsledky testovania. Kó Název, Jednotka, Hmotnost, Cena bez DPH. Každý deň pomáhame utilitám, mestám, priemyselným komplexom a areálom prepojiť dáta, miesta a ľudí silnými novými spôsobmi, ako s ich.


Mosazné šroubení k vodoměru.

ELÍZ Ventilátory Domáce vodárne WILO Šachty na vŕtané studne Vodomery a . Vodovody a kanalizace Chrudim, a. Vodárenská společnost Chrudim, a. Stará Turá - Výroba, dodávka: - bytové vodomery na meranie spotreby pitnej a úžitkovej vody do °C a teplej úžitkovej. Odečítací jednotka vodoměrů je zařízení, které dokáže snímat a počítat průtok vody. Sensus Česká republika spol. Vhodný pre použitie v požiarnych rozvodoch. AMR moduly pro vodomer typ . Jednovtokový bytový vodoměr s modulárním počítadlem Residia JET.


Závitové přípojky s osazením pro vodoměry s. Komponenty k bytovým vodoměrům. Mobilní odečtové systémy jsou široce využívány provozovateli vodovodních sítí. Tato technologie při nízkých . Domovní vícevtokový suchoběžný vodoměr na horkou vodu do 130°C Qp s impulsním.


Q DN, teplota, R, stavební délka. Viacvtokový mokrobežný vodomer trieda presnosti B, resp. Použití magnetické spojky zajišťuje dlouhodobou životnost a vysokou přesnost.


Pro spolehlivost celé problematiky dálkových odečtů vodoměrů je klíčovou operací vlastní. Filter: nie je nastavený žiaden rozšírený . Elektronická plomba při pokusu o odstranění radiomodulu z vodoměru. WP-Dynamic či WS-Dynamic měřicí rozsah R libovolná montážní poloha.


Domovní vodoměry AN 1- závitový, montáž do vodorovné polohy, PN1 s impulsním výstupem. Popis AN 1DN délka závit Qn - impulsy .

Délka kabelu od 2m, podpora . Spolupracovať s týmto partnerom začala naša firma hlavne vo výrobnom procese bytových, domových ako aj priemyselných vodomerov. SENSUS RESIDIA JET libovolná. HRI-MEI je datové rozhraní pro pulzní výstup průmyslových vodoměrů.


Vzhledem ke krytí IPpracuje tento člen i při zatopení vodou. Objemová konštrukcia vodomeru umožňuje dosiahnutie bezkonkurenčnej. Spo¾ahlivos vodomeru 62 odolnos voči nečistotám a nehlučná prevádzka sú.


Možnost připojení ke všem námi dodávaným . Systems využívá vícevtokový vodoměr 4dlouholeté zkušenosti s výrobou vysoce kvalitních . Vodoměry na teplou a studenou vodu, příslušenství, přenosy naměřených údajů. Právní forma: společnost s ručením omezeným.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky