štvrtok 28. septembra 2017

Vaňa 130 x 70

Vana LILY je vhodná do menších koupelen, kde i přes své malé rozměry poskytne pohodlnou. Akrylátová vana Termi 130xAkrylátová vana obdélníkového tvaru Termi o . Obdélníková akrylátová vana pro menší prostory Rozměry 120x, 130x70. Polysan Lily vana 1x Říká se, že co je malé, je i hezké - o jednom z nejmenších modelů Polysan - vaně LILY - to platí dvojnásob. Trendy vzhled umocňuje hranatý styl vnitřního prostoru . Prohlédněte si cenové nabídky na Vana akrylátová Standart 130xod obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Nožičky a odtokový komplet není součástí.


Zařazeno v kategorii: Vany,. Produkt je zařazen v následujících kategoriích. RIGA oceľová vaňa 1x cm. Průměr přepadu a odpadu cm. Tvarová stálost, dlouhá životnost a snadná údržba jsou hlavními přednostmi ocelových . Vana Termi pro všechny, kteří mají rádi klasiku.


Rovné linie se hodí do každé koupelny. Užíváte si rádi komfort a pohodu. VANA 130Xnajdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Expresné doručenie po Slovensku! Rohová sedacia súprava Tom, šírka: 27 výška: , hĺbka: 17 Spacia plocha: 1x 22 Montáž: Nepotrebná,dodávame v celku. Pusťte se do napouštění ještě dnes. Polimat Standard 130xakrylátová vana Délka vany 1cm.


Popis: Nová vana , nerozbalená, . Obdelníková akrylátová vana MODERN se vyrábí v rozměrech 120x7 130x, 140x7 150x7 160x7 170x70. Elegantní obdélníková vana Termi od firmy Oslen Spa je moderního vzhledu z ABS sanitárního akrylátu. Ocelová vana Jika Riga 130x- 2. Smaltovaná ocelová vana je dodávána bez nožiček a sifonu.


Obojí je nutno dokoupit zvlášť. Jádro sedačky je tvořeno pružinovou matrací.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky