streda 11. októbra 2017

Kompakty s výmenným objektívom

Originálne nerezové ploskačky s humornými nápismi ku každej príležitosti. MATERIÁL: - nerez - púzdro: koža. POPIS: - praktická cestovná 21l nerezová ploskačka v koženom púzdre - vhodné aj ako darčekový predmet - rozmery: 12 . Gravír v cene výrobku rozmery ploskačky : x 1x mm.


Ploskačka nerezová CCCP 1ml s hviezdou - likérka na alkohol. Povrchová úprava brúsený povrch eliminuje odtlačky prstov. Hodí sa na cesty, pre rýchle zahriatie. OZ - 2ml, Outdoor eshop BERG SPORT ponúka oblečenie, turistickú obuv, batohy a športové potreby. CCCP Likérka ploskačka súprava Oz súprava.


Akranes je dvojplášťová termofľaša z nerezovej nehrdzavejúcej ocele, ktorá je so svojim objemom 500ml kompaktným doplnkom na cesty za priateľmi, na piknik . Veľký výber placatek na alkohol. Skvelý darček za skvelú cenu ! Kvalitné nerezové ploskačky s vlastním laserom gravírovaným motívom. Výborný darček pre všetkých ktorí sa radi zahrejú pri akejkoľvek príležitosti. Prečítať úplný opis Tlačiť náhľad. Predpokladaná dostupnosť na . PLOSKAČKY - reklamné predmety.


Do objednávky prosím uviesť vzor ploskačky ! Táto netradičná butilka na alkohol poteší ako darček každého, kto má rád výlety,. Praktická ploskačka s nádhernou potlačou jeleňa poteší každého poľovníka,či milovníka prírody. Butylka z nerezu s bezpečnostným uzáverom. Vhodná ako darček alebo na cestovanie. Použitie: Na bežné použitie.


Likérka, ploskačka je kompletne z nerezu s objemom cca. Táto likérka bola skonštruovaná pre nenáročných rybárov, ktorí sa potrebujú zahriať . Bohatý charakter odvodený od jeho vynikajúcejarómy robí Don Q Aňejo obľúbeným medzi znalcami rumu. Prémiový rum ocenený vysokou kvalitou, . Nechajte si na ňu vygravírovať akýkoľvek text, logo, či jednoduchý obrázok. Nerezové darčekové predmety. Do ploskačky vojde až litra tekutiny.


Majte svoje obľúbené pitie vždy po ruke, teda vlastne . APT AG171A Cestovní nerezové panáky v koženkovém pouzdře ml. Věnujte cestovatelům originální sadu kovových panáků v černém koženkovém pouzdře. Turistická fľaša, ľudovo nazývaná aj ploskačka je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele. Ak nakupujete vo väčšom množstve na firmu prosím kliknite sem. Tento produkt nájdete aj v častiach:.


SCHWARZWOLF - GERA nerezová ploskačka l kožený poťah. Praktická sada dílů pro vášnivé lovce placatice se panáky kvalitní nerez ocel. Značková ploskačka od švajčiarskej firmy Schwarzwolf s objemom l potiahnutá . Vybírejte ve slovenské verzi Heureka.


BLAUMANN - Mliekovar l, nerez , BL- . Exkluzívna nerezová ploskačka v koženom obale, s okrúhlym oknom, pútko na opasok, 150ml.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky