štvrtok 26. októbra 2017

Tatramat poprad

Ak sa obzeráte po policiach do kúpeľne , neprehliadnite i policové regále,. Pokiaľ hľadáte celouzavreté poličky, kliknite na kategóriu Skrinky na stenu, pre . Nejprve jsme uvažovali o IKEA , ale nakonec jsme se rozhodli, že si klidně počkáme půl roku,. Zrcadlo bych pak jen nalepila, ale nad celou plochy skříňky , nejen nad umyvadlo. Mozes pozriet pripadne ku mne do albumu Pribeh kupelne.


Skříň do ložnice v dřevěném provedení. Organizace uvnitř šatní skříně. Doplňky Skříňky do koupelny Šatní skříně. IKEA originál biela polica, tablar do skrine Pax.


Ikea originál biela polica, tablar do skrine pax ,. Predám ikea - inzercia, bazár bazZi. Svetlo do kupelne Godmorgon 1cm. Ikea knižnica/ skrinka BILLY, rozmery 80x28x202cm, farba čiernohnedá.


Tapety skladom - do 48h u vás doma. Nákup u nás bez rizika - dní na vrátenie a za trvale najnižšie ceny. Potreby do kúpeľne za tie najlepšie ceny! Zľavy na Black Friday až do. Elegantná biela skrinka pod umývadlo Cubito od známej spoločnosti Jika, s veľkosťou.


Tak evidentne tych ludi, co chcu podporovat firmu Ikea je dost :-). Hej, lebo ked som chcel nejake policky a skrinky na mieru do bytu, tak som. EKOSET skrinka spodná 30x85x30cm, biela ( 578).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky