streda 25. októbra 2017

Záhradný ventil 3 4

Upozornenie na zmenu IČ DPH pre potreby účtovníctva. Kliknite pre podrobnejšie informácie. Výrobca: GIACOMINI - celosvetový špičkový talianský výrobca. Výrobca Tiemme je celosvetová Talianska firma so zaručenou kvalitou.


DRAK mosadz leštený-OTOČNÝ, Zobraziť viac.

Guľový ventil európskej výroby pre záhradné a priemyselné inštalácie má robustnú celokovovú konštrukciu a dlhú životnosť. Táto stránka používa na poskytovanie služieb súbory cookies. Používaním týchto webstránok vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies.


Ventíl je vyrobený s ocele s. Celomosadzný priamy ventil s odvodňo. Ponúkame široký sortiment stavebného náradia ale aj stavebných strojov za skvelé ceny s rýchlym doručením. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

Giacomini guľový zahradný výtokový kohút R6Max. Maximálny tlak, PN(10bar). Na pripojenie hadice ukončenej rýchlospojkou k vodovodnému ventilu so . Ventil s hliníkovou pákou, vývod so sitkom. Mosadzný guľový ventil pre záhradné aj priemyselné využitie.


Kvalitný materiál zaručuje dlhú životnosť. Ventily a kohútiky z kvalitných materiálov v klasickom aj retro dizajne vhodné do každej záhrady či na chalupu. HERZ záhradný guľový ventil. Záhradné gulové ventily Bugati, KSB.


Výtokové zahradné ventily Výtokové ventily. None materiál: MOSAZ Cena s DPH: 2. Priechodný záhradný guľový ventil s. ZAHRADNY VENTIL PRE HADICU S KOHUT. Pre svoj unikátny dizajn sa hodí do každej záhrady.


This product is no longer in stock.

Technické parametre: maximálny tlak: bar, . Rýchlospojka na záhradný ventil ▻ Slúži na pripojenie hadice ukončenej rýchlospojkou k vodovodnému ventilu so závitom ▻ Adaptér na 1. Vyrobený z kvalitnej ALU zliatiny. Náhľad obrázku nemusí vždy zodpovedať zvolenému produktu! Budeme radi, ak nás na chybu upozorníte - napíšte nám. Zvolená kombinácia je nedostupná.


Elektromagnetické ventily na ovládanie závlahy a príslušenstvo. V JYSKu nájdete všetko pre vašu domácnosť. Takmer polovica ľudí to zároveň pokladá za závažnú informáciu.


Darina († 29) tragicky zahynula pri poľovačke: Srdcervúce momenty krátko pred smrťou. Ibrahim Maiga prezradil pravdu o jeho rodine: Tajný život v Afrike. Keď tretia vrstva izolačnej hmoty vytvrdne, môžete na ňu lepiť dlažbu. Hľadáme omietkárov, sadrováčov a na striekané omietky do.


Hľadáme elektrikárov na prácu do Nemecka (partia, alebo dáme dokopy partiu). Významné míľniky v kariére pri víťazstve 5: nad Nashvillom dosiahla.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky