pondelok 9. októbra 2017

Roca debba

Výkonná tlaková pumpa pro postřikovače - do vyprodání zásob. Tělo trubky z oceli s dvojitou manžetou, ohebná hadice. Pro zobrazení cen se prosím přihlašte. RIDGID Vodní tlaková pumpa WT-10.


Balení obsahuje: Pumpa, hadice a spojovací koncovky. Produkty › Vzduchové zbraně dlouhé a krátké, diabolo a doplňky › Větrovky Hatsan › tlaková pumpa Hatsan.

Obrázek – schéma fiezání vodním paprskem. Pumpa lze přepnout na sání nebo vytvoření tlaku pomocí posunutí černého kroužku. PROMAX tlaková pumpa - Značka Aquamax - Náhradní díly pro plynové kotle. Pumpa tlaková PROMAX pro čištění usazenin v topných systémech, . Výkonná, elektrická zkušební tlaková pumpa pro provádění kontroly tlaku a těsnosti v potrubních systémech a nádržích.


Ideální pro plnění solárních zařízení. Zkušební pumpa Rothenberger pro rychlou tlakovou zkoušku resp. Praktická: čerpání, testování a odvzdušňování jediným tlačítkem.

Ruční mechanická zkušební pumpa. Kompaktní: velmi malé rozměry. Bilge pumpy , vodní pumpy , impellery - Speciální FLOJET čerpadlo pro tryskové mytí. OEM Hydraulická tlaková pumpa. Vakuovo-tlaková pumpa , využitelná jako zdroj vakua popř.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů tlaková pumpa. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Ručna tlaková pumpa REMS Push - pre tlakové skúšky potrubných systémov. Prezri si u nás tlakova pumpa a porovnaj ceny v 10. Popis ruční zkušební tlakové pumpy s manometrem Rems Push.


Tlaková pumpa - hliníková View larger. Se 4cestným ventilem pro odstraňování usazenin ve výměníku nebo topném okruhu celého . Vše pro autoservisy, pneuservisy a autodílny. Popis: Pro rychlé a přesné provedení tlakové zkoušky, vhodná rovněž pro naplnění systému menších objemů, široká oblast použití pro sanitární a topenářské . Přesná zkušební tlaková pumpa ROTHENBERGER RP Pro exaktní a rychlou tlakovou zkoušku resp. Je vybavena čtyřcestným ventilem, který umožňuje změnu směru . Ručná skúšobná tlaková pumpa.


Originální čerpadlo Aquafilter na zvýšení tlaku v reverzní osmóze.

Osvědčené, spolehlivé tlaková pumpa pro . Podtlaková - tlaková pumpa s příslušenstvím. Zařízení pro diagnostiku systémů automobilů, jejichž činnost je založena na tlaku nebo na vakuu. Sada je vybavena příslušenstvím umožňujícím použití v téměř . Domáce elektrické náradie REMS.


Kalibrační tlaková pumpa Beamex PGC, rozsah −kPa až ,MPa,.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky