pondelok 2. októbra 2017

Nerezové obedáre

WC kefa pre dokonalé čistenie aj pod okrajom. Plastové príslušenstvo , ako plavákové ventily, vypúšťacie zariadenia, nádržkové splachovače a iné k WC. Blomus Držák toaletního papíru a WC kartáče Menoto, leštěný.


LED svetlo so senzorom na WC empty. Zobrazujem výsledky 1–z 80.

Prednastavené zoradenie, Zoradiť podľa. DPH (€1bez DPH) Kúpiť . Meno, Kód tovaru, Cena, Náhľa Popis. Automatický splachovač WC ,chróm,12V,napájanie zo siete. Dopojenie k WC - nátrubok 1mm.


Vyberte si z našej ponuky príslušenstva k WC. V ponuke máme viacero modelov napúšťacích a vypúšťacích ventilov, pripojovacích manžiet na odpad. Sanitárna technika ALCAPLAST.

Názov: závitové tyčky a príslušenstvo pre A10 . Manžeta pre WC, D122x80xk 152. Dezinfekčný prostriedok Campingaz Instablue Extra (l) Dezinfekčný prostriedok Campingaz Instablue Extra . Jika WC závesné Lyra plus odpad vodorovný. WC nákup a rezervácia v OBI.


WC sedátko – integrovaná vložka . Kúpite online v eshope Mobelix. Obchod se zaměřením na koupelny. Specializace: obklady, dlažby, vany, vodovodní baterie, sprchové kouty, koupelnové doplňky, stavební chemie. Odpadové súpravy ku kombinovanému WC , kompletné s upevňovacím materiálom, montážna súprava pre zadný prívod vody s rohovým ventilom. WC príslušenstvo , Inštalačný materiál, SAPHO E-shop.


Obrázok, Kód tovaru, Názov, DMOC. Príslušenstvo k vodným filtrom). V tejto kategórii sa nenachádzajú žiadne produkty. Prečítajte si náš blog o kúpeľni.


Dodanie tovaru, Sledujte nás, Akceptujeme . Chémia a príslušenstvo pre WC za skvelé ceny, so zľavou, okamžite k odoslaniu, s trojročnou zárukou E-shopu Muziker.

Sme vám k dispozícii dní v týždni. WC a príslušenstvo - Pet-Market. E-shop s vodovodnými batériami a vodárenskou technikou. Nakupujte za veľkoobchodné ceny.


Sifóny, vpuste, pilety, dopojenie WC , príslušenstvo. WC misu s plochou menšou než cm. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. SANIT odhlučňovacia súprava SANIT odhlučňovacia .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky