štvrtok 19. júla 2018

Kurenarske armatury

Termostatické ventily, ručné ventily a kohúty, regulačné šraubenie, termostatické, elektrotermické a ručné hlavice, pripojovacie SADY a kúpeľňové armatúry. Profesionálna vykurovacia technika - veľkoobchod. Internetový obcho dovoz pre celé Slovenko - Kúrenárske šŕobenia mosadzné - priame, rohové IVAR.


Usporiadať podľa: najlacnejšie najdrahšie. Armatúry a filtračná technika – nemecká kvalita od SYR. Perfektne fitrovaná voda , horúca, alebo. Obrázok, Kód tovaru, Názov, DMOC. Knižnica komponentov - potrubné armatúry , potrubné a kúrenárske symboly.


TR (meď), TA (ALPEX) a TP ( plast) . Bianchi Taliansko – mosadzné rozdeľovače pre podlahové vykurovanie, prietokomery, zmiešavacie sady, kúrenárske armatúry , termostatické hlavice. Kurenárské šróbenie - priame vyhotovenie IVAR. Grafické označení na potrubí a zařízení.


Domové armatúry na vodu a plyn od spoločnosti Slovarm. Splachovacie systémy pre pisoáre. Radiatorové ventily a hlavice. Veľkoobchodný predaj s PVC materiálom a maloobchodný predaj s inštalatérskym sortimentom - sanita, armatúry , hadice, rúry. Vodoinštalačné a kúrenárske.


Sety armatúr pre čerpadlá pre pripojenie čidla frekvenčného meniča. Komplexné dodávky materiálu v oblasti vody, kúrenia a plynu: kotly, radiátory, ventily, armatúry , čerpadlá, rozvody. NA OBJEDNÁVKU - doručenie min. Opis predmetu zákazky: Kúrenárske a opravárenské práce v budove ústavu podľa prílohy č. Dodávateľ priemyselných armatúr a materiálov na výstavbu plynovodov, vodovodov, zdravotechniky, vykurovania, kanalizácie a priemyselných rozvodov.


Termostatický ventil A-exact je vybavený unikátnym regulátorom prietoku, ktorý pracuje úplne automaticky. Požadovaný prietok možno priamo nastaviť .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky