pondelok 23. júla 2018

Plynoservis

Plynoservis JÍLEK v plné síle již let! Jsme tradiční, přesto moderní a dynamický plynoservis. PLYNOSERVIS CEPEK Prodejna: K. Bruntál (pod býv. Pradědem) Tel.


Montážní a servisní organizace. Náplní našich služeb je kompletní dodavatelský program .

Klasický plynoservis – servis kotlů všech značek, revize plynu včetně porevizních oprav, dodání a montáže kotlů, plynospotřebičů a plynových sporáků. Zajišťujeme komplexní servis zahrnující : Počítadlo přístupů. Prodej plynových spotřebičů, montáž plynových spotřebičů.


Záruční a pozáruční servis na plynové spotřebiče. Naše firma Vám nabízí kompletní profesionální instalatérské a topenářské práce včetně autorizovaného servisu a havarijní pohotovosti. Hledáte plynoservis ve Frýdku-Místku?


Potřebujete plynařské práce? Provádíme kontroly plynu a hořáku, .

Opravy plynových topidel, sporáků. Autorizovaný servis, montáž a prodej plynových spotřebičů, náhradních dílů, regulací, detektorů CO. Akční nabídka plynařského zboží. Servisní prohlídky a měření spalin . My se snažíme vždy aktualizovat naší nabídku. Kupujte kvalitně a šetřete peníze.


Sušilova, Přerov, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti,. Působíme v Karlových Varech a okolí. Revize a zkouška, Domovní plynovody, Průmyslové plynovody, Plynovody a přípojky pro . Revize bytových, domovních a průmyslových rozvodů . Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit . Klidné a bezpečné spaní bez rizika závažné havárie. SDRUŽENÍ PRO PLYN A ELEKTRO.


Pondělí: 8:- 17:00: Úterý: 8:- 17:00: Středa: 8:- 17:00: Čtvrtek: 8:- 17:00: Pátek: 8:- 17:00. Dále prodáváme kotle Vaillant, . Jste z Českých Budějovic a okolí? Prodej, montáže, prohlídky i opravy plynových kotlů, topení a dalších plynových spotřebičů v Kladně a okolí.


Nabízíme prodej servis a opravy plynových spotřebičů v okolí Příbrami.

Věnujeme se odvětví voda - topení - plyn, ale i servis a revize plynových zařízení a kotlů. Instalace a opravy ústředního topení, plynoinstalace . Nabízíopravy plynových spotřebičů, servisní kontroly, revize, regulace vytápěcích systémů, elektropráce, opravy, údržbu. Získejte zvýhodněnou cenu na elektrokotel RAY akce E. Evžen Nani - plynoservis a instalaterství.


Najděte firmy a služby ve svém okolí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky