piatok 27. júla 2018

Nožná pumpa

Hodnotilo užívateľov, priemerné hodnotenie z 5. Trekking and Camping KEMPING - NOŽNÁ PUMPA QUECHUA - VÝBAVA NA SPÁNOK. Minimálne rozmery, vysoká odolnosť. Nožná pumpa SPARTAN použiteľná na fúkanie i vyfukovanie.


Intex nožná pumpa Pumpa na nafukovanie a vyfukovanie bazénov lehátok a hračiek do vody.

Nožní pumpa slouží pro nafukování i vyfukování. Potrebujete nafúknuť bazén, aby ste sa mohli schladiť počas horúceho letného dňa? Alebo by ste potrebovali pripraviť nafukovacie ležadlo na kempovanie? Súčasťou balenia sú tri rôzne veľkosti nástavcov.


Univerzálna nožná pumpa pre všetky nafukovacie bazény, kreslá atď. SPOKEY PSI, Outdoor eshop BERG SPORT ponúka oblečenie, turistickú obuv, batohy a športové potreby. Jednoduché a pohodlné nafúknutie do pár minút.


Parametre: flexibilní hadice - nástavce - obje3l - priemer: 20cm.

Technické parametre:priemer 13cm. Preklad „ nožná pumpa “ zo slovenčiny do taliančiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník.


Slovo „ nožná pumpa “ v slovenskom synonymickom slovníku. Rýchle a jednoduché nafúknutie matraca vďaka praktickým pumpám z JYSKu. Vzduchovo-hydraulická pumpa s výtlakom 7Bar s nožným ovládaním.


Pumpa je vhodná ku každému prevedeniu piesta Wallmek 1 aj ton. Vhodná ku všetkým nafukovacím výrobkouniverzálna, výkonná. Dĺžka trubice: 65cm Rozmery: 300mmX15mm 4ks- koncovky Máte dodatočné . Notify me when this product is available. Vďaka malým rozmerom je možné ju voziť kedykoľvek so sebou . Nafukovanie zvládne každý, pôjde to naozaj rýchlo. Jednopiestová nožná pumpa s manometrom.


Vyrobená z kvalitného kovu, opatrená flexibilným zakončením hadice s univerzálnym hrotom pre hustenie . Tesco nožná pumpa platné do: 25. Heyner, Alca - produkty nemeckej kvality za výborné ceny. Autodoplnky a príslušenstvo pre auto.

Farba: Nožná hustilka Olpran, pre všetky druhy ventilkov, nadstavce na loptu a ležadlo, materiál plast. Záhrada online od Merkury Market. Predávame záhradný nábytok, záhradné osvetlenie a záhradnú architektúru. Veľký výber záhradnej techniky, náradia, . Hydraulická pumpa je zdrojom pre hydraulické zariadenia, ako sú rozťahovače, sťahováky, hydraulické lisy, nožnice, rezačky a iné zariadenia používané na . Duralová nožná pumpa výbornej kvality. Ručná- nožná pumpa , Profigaráž.


Má odolné ľahké telo, s bojstrannou koncovkou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky