piatok 20. júla 2018

Tekla draco duo versa 20 kw

Automatický kotol so šnekovým podávačom paliva a žľabovým horákom. Przystosowany do opalania groszkiem, peletami,miałem, owsem, z podajnikiem. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt tekla draco duo versa 20. Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte v hledaném slově překlepy. W seri kotłów VERSA zamiast palnika retortowego zastosowany został nowoczesny . Garantie: - Jahre auf die Dichtheit des Wärmetauschers Brennstoff: - Kleinkohle - Pellets - Feinkohle Ersatzbrennstoff: - Kohle - Holz.


Draco Duo , Draco Duo Versa , Draco. Zobacz inne Kotły, najtańsze i najlepsze oferty. Jakýkoliv kotel a je celkem jedno zda je to výkon kW nebo stovky MW.


Ahoj, mám kotel Tekla draco duo versa , kotel přestal topit a jednou . Vlastním kotel DUO VERSA 20kW u kterého je hlavním palivem uhlí a pelety a jak . Stalowy kocioł dwupaleniskowy z palnikiem rynnowym. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Strautmann GIGA VITESSE II DO DUO. A DRACO VERSA a TEKLA automata kazánok legfrissebb tagja.


Firma TEKLA zastrzega sobie prawo wprowadzania bez uprzedzenia zmian. Právě se Vám dostává do rukou katalog výrobků společnosti TEKLA. Za mało opału podajesz, zmniejsz przerwę podawania.


KOTŁY SERII DRACO BIO – OPIS, WYMIARY ORAZ DANE TECHNICZNE. Kotły grzewcze produkowane przez firmę TEKLA nie są przystosowane do spalania. Tekla Kazán, Automata kazán, pellet kazán, apríték kazán.


DRACO DUO , DRACO TYTAN II, DRACO TYTAN II VERSA ,. Kettős tűzterű kazán, univerzális égőfejjel. Menovitý výkon ( kW ): Priemerná . Die Produktions- und Handelsfirma TEKLA trägt keine Verantwortung für. Przeglądam dziś portale branżowe i natrafiłem na opis kotłów Tekla. Dobry kocioł o mocy około kW (oczywiście z podajnikiem) kosztuje i tak około tys. Qnom medzio granules kW , smulkinta anglis 1kW ,. Kategorie: TEKLA , Na paliwo stałe, Z zasobnikiem, Ze sterowaniem.


Zakres regulacji mocy, ekogroszek, kW , 6- , 9-30.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky