štvrtok 26. júla 2018

Radiatorovy ventil priamy

Prohlédněte si sekci Armatúry a príslušenstvo a vyberte si Ventil. HERZ AS radiátorový ventil priamy , závitový. TECHNICKÉ PARAMETRE: Pripojenie: Rozmer: DNDĺžka: 1mm. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Radiátorový ventil , priamy , chrom R6TG 1. Nátrubok s prevlečnou maticou s . Radiatorový ventil uzatvárací priamy. Bežná cena: 1€ Vaša cena: €. Ovládaný je otáčaním rukoväte a zaskrutkovaním. Ventil radiátorový priamy , jednoregulačný umožňuje plynulú reguláciu prítoku vody do vykurovacieho telesa. Priamy radiátorový ventil s možnosťou pripojenia termostatickej hlavice alebo termoelektrického servopohonu. Rozmer, Kó Cena bez DPH, DPH, Cena vrátane DPH.


Internetový predaj vybavenia pre inštalatérov, kúrenárov a plynárov. V ponuke máme kanalizačné rúry, vodovodné tvarovky, izolácie, montážny materiál, ventily ,. Je s priamym pohonom a olejovým mazaním vhodný do dielne. HEPWORTH profesionálne a jednoducho. Tovar je skladom, pripravený ihneď na odoslanie.


CIM menovitý prietok Kv 9. H - Termostatický radiátorový ventil priamy. Hlavné skupiny: Inštalatérsky sortiment. Mosadzné a chrómové ventily. Dostupné varianty tohto produktu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky